Kuka minä olen

Moi,

Kiitos kun tulit sivuilleni.

Olen Heidi Tähtinen ja olen sinun päävalmentajasi tämän sivuston kursseilla.Toivottavasti löydät itsellesi hyödyllisiä kursseja ja alat opiskelemaan minun johdollani.

Olen haaveillut pitkään jo opettamisesta. Olin nuorena todella ujo, mutta kuljin vanhempieni mukana Helsingin toreilla ja hallissa myymässä mm. kukkia, marjoja, hedelmiä, vihanneksia ja leivonnaisia. Niin sitä sitten pikkuhiljaa  oppi tulemaan ihmisten kanssa hyvin juttuun.

Mitään hyviä arvosanoja en saanut kouluaikoina aineenkirjoituksista, kun kielioppi jäi vähemmälle opiskelulle, mutta toivotaan, ettei sinua häiritse minun kielioppivirheet ja keskityt olennaiseen eli asiaan, kiitos ymmärtämyksestä.

Olen itse aina halunnut oppia kaikenlaista, tehdä käsillä kaikkea, mutta minun kiireinen mieleni ei ollut aina riittävän kärsivällinen, että olisin saanut vietyä loppuun ihan kaikkia aloittamiani asiaoita.

Opiskellut olen kaupanalalla johtotehtäviin asti työnohella. Palkkatyössä vieraan palveluksessa kaupan alalla olin noin 20 vuotta.  2005 elämäni muuttui äkillisesti, kun aviomieheni siirtyi taivaallisiin orkestereihin ja minusta tuli yksityisyrittäjä siltä seisomalta. Olin yrittäjyydestä jo haaveillut ja sitä jo vierestä seuraillut vanhempieni osalta ja miesvainajani osalta, joten ei se kuitenkaan ollut shokki sinällään, mutta suuri muutos kuitenkin.  Tein noin vuoden verran samalla palkkatyötä ja kun sain asiat rullaamaan, niin palkka työ sai jäädä.

Olen aina ollut kova tekemään töitä, mutta yrittäjyys imaisi minut syövereihin, työpäivät olivat pitkiä ja ovat edelleen, ne nyt ovat vain vähän toisen näköisiä. Viimeiset pari vuotta on ollut kovin haastavia ja raskaitakin kaikkien muutosten keskellä, on ollut paljon poismenoja tästä maailmasta ja on perustettu uusia toimipisteitä lopetettu tai myyty toisia. Haastavaa aikaa kaiken kaikkiaan, kun on hypännyt paikasta toiseen, haastavaa ollut rakentaa taas uudelleen asiakaskuntaa ja samalla pyörittää omaa arkea.

Olen kuitenkin samalla seurannut omaa unelmaani, auttaa mahdollisimman monia ihmisiä parempaan elämän laatuun. Nautin kovasti, kuin huomaan, että toinen onnistuu jossain hänelle tärkeässä tavoitteessaan. Olen miettinyt jo jonkin aikaan miten saisin tavoitettua entistä enemmän ihmisiä ja miten. Pidän myös työskentelemisestä tietokoneella ja siksi tehdä verkkovalmennuksia oli minulle helppo valinta auttaa mahdollisimman monia.

Ensimmäinen julkaisu tulee olemaan ei sen enmpää eikä vähempää kuin Elämäsi Käsikirja, se on valmennus mikä meillä kaikilla olisi hyvä olla, kun aloitamme oman itsenäisen elämämme. Olen valmennukseen kerännyt tiiviiksi paketiksi kaiken sen tärkeän informaation, mitä minä tiedän ja olisi hyvä tietää elämästä ja sen miten voit vaikuttaa elämäsi laatuun.

Joten hyppää kurssisivuilleni ja katso sieltä tarjonta.

Ihanaa päästä jakamaan tietoani, sinun kanssasi!

Nähdään 🙂

Heidi

Laitan tuohon alle vähän listaa mitä kaikkea olen elämän varrella sitten opiskellut;

Kaupanalan mestarimyyjätutkintoja, liha-kala-ruokamestarin tutkinto, markkinointimerkonomi, liikkeenjohdon jatkolinja, Johtamisen EAtutkinto, Tavaratalojen OP- koulutus, Yritys markkinoinnin ja -viestinnän EA, Urheiluhierojan tutkinto, Akupainanta kurssi, Aromaterapia eri kursseja, Intilaisen jokikivihoitajan tutkinto, Intialaisen pää-ja hartiahieronnan koulutus, Auerverda alkeiskurssi, Energiasisustaja koulutus, Reiki I ja II, Horstamann terapian perus, Kinesiologian Touch for Health I-III, Yrttineuvojan koulutus, Homeopatianeuvojan koulutus, Terveydenhuollon perusopinnot, Ravintoterapia, Rentoutusterapia , Diplomi Fytoterapeutti-ja luontaishoitaja sekä sen lisäksi lukuisia tuotekoulutuksia, ravintovalmisteista ja homeopaattisista valmisteista, siinä nyt vissiin tärkeimmät.

Olen myös ammentanut paljon ravinto-ym muuta tietoa eri lähteistä.

Olen kiinnostunut paljon ihmisen psyykkeestä ja mielestä ja mielestäni osaan antaa hyviä ohjeita terveellisempään elämään. Eläimet ovat lähellä sydäntäni ja lapsille on paljon annettavaa, unohtamatta vanhuksia ollenkaan.

Toivotan Sinut tervetulleeksi sivuilleni!