Elämän muutoksessa

Sitä aina haaveilee unelmaelämästä ja miettii ja toivoo miten elämän olisi hyvä menneä, mutta tuskin kenelläkään elämän on mennyt niin kuin on suunnitellut.

Viimeisen vuoden aikana oma elämä on ollut muutoksessa, myös henkinen puoli on ollut kovassa muutoksessa. En varmaan ole yksin maailmassa, joille muutokset, suuretkin muutokset ovat tuleet nyt elämään.

Nyt suuntaa etsimässä ja miettinyt ihan sydämestä, mitä minä oikeasti halaun tehdä.

Se on varmaa että muutan paikkakuntaa ja pääsen vilkkaimmille vesille. Mieleni vetää merenrannalle, jossa olen syntynytkin. Sinne vien mennessäni omat lemmikkini kaksi koiraa ja 5 kissaa.

Haaveissa on oman hyvinvointikeskus, missä voin pitää kahvilaa, majoiusta kursseja ja samassa asua. pari paikkaa on jo katsottu valmiiksi. Mutta nyt vain rahat puuttuu talon ostoon.

Kaikki haluaisi tehdä heti, mutta nyt vaatii vähän kärsivällisyyttä.

Itsellä on myös vaikea pyytää apua, ehkä se apu sitten tulee kun pyydän.

Monelle on vaikea pyytää apua, avunpyytäminen vissiin nolottaa jotenkin, mutta itse olen aina heti valmis auttamaan ihmistä joka tulee pyytää apua jos vain jotenkin voin auttaa.

Eli nyt mennään muutoksen pyörteissä ja Kyllä se unelma sieltä vielä tulee ja uusi elämänvaihe alkaa. Eläköön sille!

Verkkovalmennus on julkistettu

No niin, nyt se sitten on julkistettu, ensimmäinen verkkovalmennukseni Elämäni käsikirja!

Olen todella innoissani tästä ja pää pursuaa ideoita kunhan vain saan ne vielä tuohon tekstiksi asti, moni on jo tehty valmiiksi paparille, mutta nyt vielä jalostan ne tänne verkkoon. valmennus seuraa toisiaan, niitä tulee sitten lisää myöhemmässä vaiheessa, joten seuraile sivuani.

Mikä on mukavampaa aikaa, kuin kirjotella lämpiminä kesäiltoina toisten eläämää helpottavia tekstejä. On todella ihanaa päästä auttamaan monia tätä kautta, näin yhä useampi pääsee osalliseksi ja muuttamaan elämäänsä, jos niin haluaa.

Jokainenhan elää elämäänsä niin, kuten haluaa, vai meneekö se ihan niin?…oletko sittenkin jokun olosuhteen “vankina”? vai valitsitko sittenkin toisen tien…mutta siis jos valitsit, niin sekin oli sinun valintasi.

No niin, viikonloppuna jatkuu, mutta käy ihmeessa tuttustumaa Elämäni käsikirja-valmennukseen, se tulee olemaan huikea seikkailu omaan elämääsi.

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

 

Blogin aloitus 30.5.2018

Blogin aloitus

Eilen oli täysikuu joten nyt on hyvä aloittaa kirjoittaminen tällä kauniilla ja mystisellä kuvalla.

Itselle kuu antaa voimaa, siinä on jotain maagista ja voimallista. Välillä, kun muistan, käytän omia ihania kiviäni kuun valossa eli terasille vaan laitan kivet kylpemään kuun valoon.

Olisi itsekin ihan kylpeä kuunvalossa, mutta toistaseksi sitä en ole vielä toteuttanut. No onpahan ainakin mitä odottaa 🙂

Tässä blogissa käyn läpi elämää, ajatuksia ja kaikenlasia asioita mitä käyn läpi kurseillani. Tulevaisuudessa myös ehkä kirjoittelen matkoista ja muista maista, miten siellä eletään. Pääasiana on siis onnellinen elämä tai sitä kohti pyrkiminen.

Nähdään.