Verkkovalmennus on julkistettu

No niin, nyt se sitten on julkistettu, ensimmäinen verkkovalmennukseni Elämäni käsikirja!

Olen todella innoissani tästä ja pää pursuaa ideoita kunhan vain saan ne vielä tuohon tekstiksi asti, moni on jo tehty valmiiksi paparille, mutta nyt vielä jalostan ne tänne verkkoon. valmennus seuraa toisiaan, niitä tulee sitten lisää myöhemmässä vaiheessa, joten seuraile sivuani.

Mikä on mukavampaa aikaa, kuin kirjotella lämpiminä kesäiltoina toisten eläämää helpottavia tekstejä. On todella ihanaa päästä auttamaan monia tätä kautta, näin yhä useampi pääsee osalliseksi ja muuttamaan elämäänsä, jos niin haluaa.

Jokainenhan elää elämäänsä niin, kuten haluaa, vai meneekö se ihan niin?…oletko sittenkin jokun olosuhteen “vankina”? vai valitsitko sittenkin toisen tien…mutta siis jos valitsit, niin sekin oli sinun valintasi.

No niin, viikonloppuna jatkuu, mutta käy ihmeessa tuttustumaa Elämäni käsikirja-valmennukseen, se tulee olemaan huikea seikkailu omaan elämääsi.

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

 

Avatar

Kirjoittanut Heidi

Vastaa